Päivi Hietapakka
kuva: Ilona Tuokko

Aktiivinen Pohjois-Satakunta ry:n projektisihteerin huoneesta ei enää löydy Ojalan Leenaa, sillä Leena jäi vuorotteluvapaalle helmikuun alussa. Sitä vastoin huoneesta löytyy uusi tulokas, jämijärveläinen Päivi Hietapakka.

Päivi on kotoisin Kankaanpäästä ja asuu tällä hetkellä Jämijärvellä. Kotoa löytyy mieslauma, avopuoliso Hannu, kissat Oskari, Max ja Felix sekä koira Elmeri. Tosin taloudesta löytyy vielä yksi narttukoirakin Seena, joten ihan ainoana naispuolisena ei Päivi perheessään ole.  

Tie Leaderin maailmaan on ollut Päiville mieluisa. Markkinointimerkonomiksi kouluttautunut Päivi on ollut mukana parissa EU-rahoitteisessa hankkeessa seitsemänvuotisen työhistoriansa aikana Jämillä.  Nyt Päivi on innoissaan siirtymisestään hankemaailman ”toiselle laidalle”.

Oli tosi hienoa, kun tällainen mahdollisuus tuli. On ihanaa saada uusia haasteita. Leader on osittain jo tuttua, mutta nyt, kun on hankemaailman toisella laidalla, niin saa opetella monia uusia asioita ja täytyy ajatella Leader-asioita eri kannalta, kertoo Päivi.

Vihun kylällä asustava ja pilatesta, ulkoilua, käsitöitä sekä puutarhanhoitoa harrastava Päivi kehuu myös uusia työkavereitaan sekä asuinkyläänsä.

- Kylällä asuminen on aivan ihanaa.  Maalla on ihana rauha ja luonto on käsittämättömän kaunis. Ihmiset kylällä ovat avoimia ja auttavaisia, summaa Päivi maalla asumisen hyviä puolia.