Kyläsampo –koordinointihankkeessa Pyhäjärviseutu ry hallinnoi alahankkeita yhtenä kokonaisuutena ja alahankkeiden raportointi hoidetaan keskitetysti Pyhäjärviseudun projektikoordinaattorin Elina Haaviston avustuksella ja myötävaikutuksella. Alahankkeiden toteuttajat ovat tyytyväisiä uuteen hanketyyppiin, jossa yhdistysten pienille investoinneille annetaan mahdollisuus toteutua.
Yksittäisten alahankkeiden kustannukset vaihtelevat 2400 eurosta 10 000 euroon.
 
Kylä- ja kotiseutuyhdistysten hankkeita hyväksyttiin seitsemän, metsästysseurojen hankkeita kaksi ja urheiluseurojen hankkeita kaksi. Yhdentoista hyväksytyn alahankkeen kokonaiskustannukset ovat noin 78 000 euroa, josta julkista tukea on 60 %.
 
Mannilan kylätoimintayhdistyksen fikseeraushankkeessa kunnostetaan kylätupa, nuottasuulit ja museo.
 
Kauttuan kyläyhdistys remontoi Kylätalo Kirjalan välinevarastoa, laajentaa varauloskäynnin terassia ja muuttaa keittiön järjestelyjä palvelemaan paremmin esim. pitopalvelujen toimintaa talossa.
 
Länsi-Euran kyläyhdistys rakentaa Turajärvelle rantakioskin palvelemaan rannan uimareita.
 
Kankaanpään kyläyhdistys rakentaa Metsäjärvelle kodan ja puuvaraston sekä hankkii käyttäjille soutuveneen. Kertun metsäpolulle ja Metsäjärven alueelle tehdään luonto-opastauluja ja parannetaan reittimerkinnät.
 
Sydänmaan kyläyhdistys muuttaa kyläkeskuksen toimivaksi rakentamallapihalle monitoimirakennuksen, joka toimii majoitustilana, leikkimökkinä ja ulkoiluvälineiden varastona.
 
Yttilän kyläyhdistyksen Hiisimaisema –hankkeessa rakennetaan matonpesupaikka ja kunnostetaan yhteisrantaa.
 
Panelian kotiseutuyhdistys parantaa Panelia tapahtumien järjestelyjen puitteita hankkimalla infoteltan, banderollit, opastetaulut ja pöydät.
 
Honkilahden Eräveikot rakentaa Honkikodan Euran Mannilaan yhdistysten ja asukkaiden kokoontumispaikaksi.
 
Säkylän Erämiehet kunnostaa Metsolan kokoontumistilaa rakentamalla saunan pukeutumistilaan takan sekä uusimalla kokoontumistilan lämmitysjärjestelmän ja lahtivajan kylmälaitteet.
 
Köyliön Lallien palloilujaoston Lallin pesä -hankkeessa rakennetaan pesäpallokentän laidalle lapsille turvallisen ja aidatun leikkinurkkauksen.
 
Kiukaisten Kisailijat kunnostaa Eurakosken urheilukenttää kiinnittämällä korkeushyppypaikalle kumiset matot vauhdinotto- ja ponnistusalueelle.