Jämijärven 4H –yhdistys / Iällä on väliä
Hankkeen tavoitteena on lisätä vuorovaikutusta eri sukupolvien välillä. Virkistyksen lisäksi välitetään perinnetietoa nuorille ja toisaalta opetetaan nykymaailman asioita vanhemmille ihmisille. Toisena tavoitteena hankkeessa on kehittää palveluita, joita nuoret voisivat tuottaa vanhuksille.

Suupohjan Seutuverkko Oy / Kuidutettu Pohjois-Satakunta
Seutuverkko Oy rakentaa kyliin runkolinjan, joka kulkee mahdollisimman läheltä liittyviä kiinteistöjä. Jokainen liittyjä kustantaa itse laajakaistayhteyden kylälinjasta kiinteistöön ja hankkii päätelaitteen.

Kihniön Eränkävijät ry / Metsästysmajan hankinta ja remontointi
Yhdistys kunnostaa ostamansa kiinteistön uudeksi metsästysmajaksi ja kylän kokoontumispaikaksi. Kylällä ei ole minkäänlaista yhteistä kokoontumistilaa ja sitä tuleekin metsästäjien lisäksi käyttämään muut yhdistykset ja yksityiset henkilöt.

Pomarkun kunta  / Pomarkun rautatieaseman kehittämishanke
Hankkeessa kunnostetaan vanha rautatieasema ja sen ympäristö palvelemaan matkailijoita. Kunnan yhteistyökumppa-neina hankkeessa ovat Satakunnan Elämysrautatie ry ja Pomarkun Kalajussit ry. Kalajussit ylläpitää n. 10 km:n päässä keskustasta sijaitsevaa Riuttansalmen leirikeskusta. Leirikeskuksessa vierailee vuosittain n. 2500 kävijää.

Kankaanpään kaupunki, / Active & Open –kansainvälinen esiselvityshanke
Esiselvityshankkeessa selvitetään, missä laajuudessa  toimintaryhmän alueen kunnat, yritykset ja  oppilaitokset käyttävät avoimeen lähdekoodiin perustuvia ohjelmistoja ja minkälaisia suunnitelmia niillä on asian suhteen. Lisäksi selvitetään tietotekniikka-alan yritysten osaaminen tämän asian suhteen.

 

PSKK Oy / Valtakunnalisen laajakaista kaikille –hankkeen Pohjois-Satakunnan tarvekartoitus
Valtion laajakaistastrategian toteuttamiseksi maakuntien liitot yhdessä kuntien kanssa kartoittavat tilanteen omilla alueillaan. Pohjois-Satakunnassa kunnat ovat antaneet tehtävän PSKK Oy:lle. Hankkeessa järjestetään kuntakohtaiset (7 kpl) kuulemistilaisuudet laajakaistayhteyksien nykytilasta, kiinnostuksesta ja tarpeista. Lisäksi selvitetään valtion tukikelpoisiksi määritellyillä alueilla talouksien määrä, yritykset, maatilat (erit. karjatilat), julkiset toimipaikat ja vapaa-ajan asutus. Kolmanneksi selvitetään lähitulevaisuuden suunnitelmat muun yhdyskuntatekniikan osalta. Lopuksi selvitetään vielä operaattoreiden suunnitelmat laajakaistapalveluiden tarjoamisen suhteen.

Selkänevan Haulikkoratayhtymä / Compac-Rata
Hankkeessa rakennetaan virallinen compac –rata. Rata käsittää kahdeksan kiekkoheitintä, jolloin saadaan luotua todellisen metsästystilanteen kaltaiset nolosuhteet. Hankkeen tarkoituksena on keskittää ampumaharrastus luvalliselle alueelle ja valvonnan alisuuteen.

Yritystuet
Yritystukia myönnettiin ompelimon perustamiseen, tuulitutkimukseen, alumiinihitsaustoiminnan aloittamiseen, hallin rakentamiseen sekä työpajatoiminnan kehittämiseen.