Leader-toimintaryhmä Karhuseutu ry:lle valittiin uudeksi toiminnanjohtajaksi Salme Ahtiainen, FM, ympäristösuunnittelija (AMK).  Hakijoita oli yhteensä 13, joista Karhuseutu ry:n hallitus haastatteli kuusi. Uuden toiminnanjohtajan valinta tuli ajankohtaiseksi nykyisen toiminnanjohtajan, Timo Pukkilan, siirtyessä ELY-keskukseen maaseudun kehittamisen asiantuntijan tehtäviin.

Karhuseudun uusi toiminnanjohtaja on syntynyt ja varttunut Pyhärannan maaseudulla. Hän kirjoitti ylioppilaaksi 1997 ja suoritti samanaikaisesti kaksi korkeakoulututkintoa, Turun Yliopistossa FM ja Ammattikorkeakoulussa ympäristösuunnittelijan tutkinnot. Kokemusta Ahtiaiselle on kertynyt useiden vuosien ajan EU-rahoitteisten hankkeiden toteuttamisesta ja toimintaryhmätyöstä. Viime vuonna hän suoritti osa-aikaisena myös toiminnanjohtajan tehtäviä Karhuseudulla. Salme Ahtiainen aloittaa työt Karhuseudun toiminnanjohtajana 1. huhtikuuta.

Leader- toimintatapa on osoittautunut tehokkaaksi tavaksi tarttua maaseudun kehittämishaasteisiin ja saada pysyvää ja näkyvää tulosta aikaiseksi. Karhuseudun alueella on tällä ohjelmakaudella 2007-2013 toteutettu jo kolmen miljoonan euron  edestä erittäin hyviä hankkeita, joilla ollaan lisätty alueen asuinviihtyvyyttä ja luotu uusia työpaikkoja.

 
- Toiminnassa tulee jatkossakin painottumaan Leader-toimintatavan tunnettuuden lisääntyminen alueen toimijoiden keskuudessa ja sitä kautta alueemme elinvoimaisuuden paraneminen, toteaa uusi toiminnanjohtaja Salme Ahtiainen.