Karhuseutu ry:n myöntämän LEADER-tuen avulla käynnistyi vuoden aikana yhteensä 25 hanketta. Näiden hankkeiden kautta paikalliseen kehittämiseen varatut rahat sidottiin täysimääräisesti. Yhteensä tukea hankkeille myönnettiin noin 650 000 euroa ja hankkeiden kokonaiskustannukset nousivat yli 1,4 miljoonaan euroon.

Maaseudun yritystoimintaa kehittäviä hankkeita käynnistyi kahdeksan ja tuen ansiosta syntyi vähintään kolme uutta työpaikkaa. Hankkeiden avulla rakennettiin tai laajennettiin toimintatiloja, kehitettiin koulutuksen kautta palveluiden laatua, luotiin uusia matkailupalveluita ja tuettiin ensimmäisen ulkopuolisen työntekijän palkkaamista. Yritysten liikevaihdot ovat myös kasvaneet hankkeissa suoritettujen toimenpiteiden kautta.
 
Yhteisöjen hankkeita Karhuseutu ry:n hallitus hyväksyi kaikkiaan 17. Yhdistysten hankkeilla kehitetään esimerkiksi Kokemäenjoen veneilyturvallisuutta, Hiittenharjun rinteitä, Mysteerimenü-tuotetta, luontokerhoja sekä kylien nuorisotoimintaa.
 
Yhteiset tilat ovat tärkeitä kylien kokoontumispaikkoina ja yhteisöllisen toiminnan luojina. LEADER-tuen avulla muun muassa Porin Viasvedellä, Ulvilan Vanhakylässä ja Noormarkussa remontoidaan yhteisiä tiloja toimivammiksi, Nakkilan Ruskilassa on hankittu uudet kaukalon laidat kylälle ja Kokemäellä laajennetaan FK-kerhon rata-aluetta.
 
Ainoastaan kansainvälisiin hankkeisiin varattua määrärahaa jäi käyttämättä jonkin verran, sillä muualla Euroopassa Leader-toiminta on käynnistynyt verkkaisemmin kuin Suomessa. Innokkuutta Karhuseudun alueella kansainväliseen yhteistyöhön kuitenkin löytyy ja valmisteilla on kymmenkunta erilaista yhteistyöhanketta eri maiden toimijoiden kesken.