Pyhäjärven järvipelastajien kalusto herätti runsaasti kiinnostusta verkottautumisiltaan osallistuneiden keskuudessa.

Säkylässä, Kotkaniemen saunalla, kokoontui elokuun viimeisenä iltana toistakymmentä maaseudun kehittäjää ja Leader-hanketoteuttajaa Pyhäjärviseutu ry:n järjestämään verkostoitumisiltaan. Illan aikana osallistujat saivat mahdollisuuden tutustua toisiinsa ja kuulivat Pyhäjärviseutu ry:n ajankohtaisia asioita, kuten Leader-ohjelman tähänastisia tuloksia.

Pelkästään hankemaailma ei kuitenkaan ollut esillä, vaan osallistujat pääsivät kuulemaan myös Pyhäjärven Järvipelastajat ry:n toiminnasta ja seuraamaan järvipelastusnäytöstä. Pyhäjärven järvipelastajilla on toki myös käynnistynyt Leader-hanke, jossa yhdistys rakentaa järvipelastusaseman ja koulutustilan palvelemaan järjestettäviä koulutus- ja valistustilaisuuksia omalle jäsenistölleen sekä sidosryhmilleen.  Kontin hankinta edesauttaa varautumista vesipelastustoimintaan sekä vesipelastustoiminnan aikaista huolto- ja johtamistyötä. Pyhäjärviseutu ry hyväksyi hankkeen kaikkien aikojen korkeimmalla tukiprosentilla vedoten Järvipelastajien merkitykselliseen ja ansiokkaaseen toimintaan sekä toiminnan omaehtoisuuteen ja innovatiivisuuteen luonteeseen.
-          Illan tavoitteena oli tutustuttaa hanketoimijoita ja yhdistyksen jäseniä toisiinsa ja kertoa Pyhäjärviseutu ry:n toiminnasta pikku purtavan ja saunomisen merkeissä, kertoi Pyhäjärviseutu ry:n hallituksen puheenjohtaja Jouko Perttu.